Vágólapra másolva!
Meglepő húzással erősítette meg keretét a Bundesligában szereplő St. Pauli labdarúgó-csapata: a Hannover ellen készülő hamburgi együttesnek elfogytak a védői, így kényszerűségből a sajtófönököt, Hauke Brücknert is hadra fogják a hétvégén.

Holger Stanislawski vezetőedző telefonon közölte Brücknerrel, hogy szükség lesz játékára, és egy órán belül jelenjen meg a csapat edzésén.

"A Hannover elleni bajnokira mindössze négy bevethető védőnk maradt, ezért kellett Haukét behívnunk" - idézte az edzőt az esetről beszámoló Eurosport.com.

"Amikor besétáltam az öltözőbe a táskámmal, a srácok meredten bámultak rám, nem akarták elhinni, amit látnak" - mesélte a harmincéves sajtófőnök a klub honlapján.

Brücknernek van némi tapasztalata játékosként is, miután játszott az együttes utánpótláscsapatában, majd a 2002-2003-as szezonban a Bundesliga 2-ben tíz meccsen pályára lépett a felnőttcsapatban is.

A St. Pauli huszonhárom forduló után a tizenegyedik helyen áll a Bundesligában, a következő körben szombat délután fogadja a negyedik helyen álló Hannovert.