Vágólapra másolva!
Kevin McCabe újabb közleményben számolt be arról, hogy Berki Krisztián cége, a BK Management Group Kft. átvette az FTC Labdarúgó Zrt. irányítását, közben pedig előrehaladott tárgyalások zajlanak a fociszakosztály anyaegyesületbe való integrálásáról.

Tulajdonos nem lett, de egy szándéknyilatkozat értelmében átvette az FTC Zrt. irányítását a vállalat korábbi vezérigazgatója, Berki Krisztián - jelentette be kedd kora délutáni közleményében Kevin McCabe, a zrt. tulajdonosa.

"Ezzel párhuzamosan előrehaladott tárgyalásokat folytatunk az FTC megbízottjával, Kubatov Gábor úrral a teljes projekt jövőjével kapcsolatban, melynek része a teljes ingatlan átadása, beleértve a stadiont is. Az alapelvekben már megegyeztünk, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható" - folytatta az angol üzletember.

McCabe sok sikert kívánt a csapatnak a tavaszi szezonra, és néhány emelkedett sort is írt: "Ezzel küldetésünket a labdarúgócsapattal kapcsolatosan befejeztük, amit 2008-ban vállaltunk, megtettük, megmentettük a csődtől ezt a méltán híres és büszke klubot, és most visszaadjuk a Fradit a magyar emberek kezébe."

McCabe a szakosztály pénzügyi helyzetéről már kiadott egy közleményt kedd reggel.