Vágólapra másolva!
Immáron minden akadály elhárult Halmosi Péter játékengedélyével kapcsolatban, az Angliából hazatért futballista akár már a szombati, győri Ligakupameccsen is Aczél Zoltán rendelkezésére állhat, írja a Vas Népe.

Amíg a csütörtöki állás szerint a hetek óta Szombathelyen készülő Halmosi Péter még nem léphetett volna pályára a Haladásban, mert nem rendelkezett mindkét fél által aláírt érvényes és a Magyar Labdarúgó Szövetségbe eljuttatott szerződéssel, addig péntekre minden akadály elhárult.

A Vas Népe információja szerint a szerdai Ligakupa-mérkőzésen Halmosi azért nem játszhatott, mert elhalasztott meccset pótoltak, és az eredeti időpontban még nem volt a klub alkalmazottai. Igaz, Halmosinak még játékengedélye sem volt, ám azóta rendeződött a helyzet.

"Pénteken tulajdonosi gyűlést tartottunk a városházán, itt több dolgot átbeszéltünk, köztük Halmosi Péter szerződését is" - nyilatkozta Marton Zsolt alpolgármester. "Péterrel korábban aláírtunk egy előszerződést, ám a kontraktus néhány pontját akkor nyitva hagytuk, amit most rendeztünk, így az utolsó akadály is elhárult, kikérhetjük a játékengedélyét. Az első tavaszi bajnokin már biztosan játszhat, de talán már a Győr elleni Ligakupa-csatában is Aczél Zoltán rendelkezésére állhat."