Vágólapra másolva!
Nem mindennapi balszerencse-sorozatról számolt be a Premier League-ben szereplő West Brom sportigazgatója. Dan Ashwort elmondta, hogy januárban csatárkeresés közben nem kevesebb mint huszonkilenc ajánlatot tettek a különböző játékosoknak, ám egy kivétellel egyik üzlet sem jött létre.

"Megértem a reakciókat, engem is frusztrált a dolog" - válaszolt az átigazolási kudarcok miatt háborgó szurkolóknak Ashwort. "De nem hiszem, hogy bárki is szenvedélyesebben szeretné a csapatot, mint én vagy bárki más a vezetésben. Nem ültünk tétlenül a babérjainkon, hiszen januárban összesen huszonkilenc csatárt próbáltunk meg kölcsönben szerződtetni, de különböző okok miatt rendre meghiúsult az ügy."

A kiesés által fenyegetett együttes a szurkolók nagy bosszúságára többek közt elszalasztotta a Stoke-ot választó John Carew leigazolását is, ám végül sikerült megszereznie Carlos Velát az Arsenaltól.

A West Brom a Premier League-ben a tizenhetedik helyen áll, jobb gólkülönbséggel megelőzve a már kieső pozícióban levő Wigant. A klub a múlt héten menesztette Roberto di Matteót, és a helyére Roy Hodgsont szerződtette a vezetőedzői pozícióra.