Vágólapra másolva!
Az Ezequiel Lavezzi, Lionel Messi, Angel Di María hármassal támad majd az újjáalakult argentin labdarúgó-válogatott a portugálok elleni felkészülési mérkőzésen.

A világbajnokságon Maradonával leszerepelt dél-amerikai együttes szerdán 21 órakor Genfben játszik barátságos meccset Portugáliával, Sergio Batista szövetségi kapitány pedig egy kicsit felforgatta a csapatot, kihagyta a keretből Carlos Tévezt, Sergio Agüerót, Martin Demichelist és Gabriel Heinzét is.

Argentin internetes értesülések szerint a kapuban Sergio Romero áll majd, a jobb oldalon Javier Zanetti, a bal oldalon pedig a most debütáló, mindössze húszéves Marcos Rojo védekezik majd, aki az Estudiantessel remek szezont futott tavaly, ennek köszönhetően leigazolta őt a Szpartak Moszkva.

A védelem közepén Nicolas Burdisso mellett Gabriel Milito kapna szerepet, de kisebb sérüléssel bajlódik, így elképzelhető, hogy Ezequiel Garay kezd helyette.

A középpályát Ever Banega, Javier Mascherano és Esteban Cambiasso alkotja majd, míg elől a hosszú időre kidőlt Gonzalo Higuaín, valamint Tévez és Agüero távollétében Lionel Messi játszik majd középcsatárt, a jobb oldalról Ezequiel Lavezzi, balról pedig Angel Di María támogatja majd a Barcelona aranylabdását.

A szerdai felkészülési mérkőzések:
Azerbajdzsán-Magyarország, Dubaj 18
San Marino-Liechtenstein, Serravalle 15
Görögország-Kanada, Larissza 16
Andorra-Moldávia, Lagos 16
Lettország-Bolívia, Antalya 17
Horvátország-Csehország, Pula 17.45
Izrael-Szerbia, Tel Aviv 18.30
Törökország-Koreai Köztársaság, Trabzon 19
Albánia-Szlovénia, Tirana 20
Dánia-Anglia, Koppenhága 20.15
Belgium-Finnország, Gent 20.30
Hollandia-Ausztria, Amszterdam 20.30
Lengyelország-Norvégia, Faro 20.30
Málta-Svájc, Ta,Qali 20.30
Németország-Olaszország, Dortmund 20.45
Észak-Írország - Skócia, Dublin 20.45
Argentína-Portugália, Genf 21
Franciaország-Brazília, Párizs 21
Spanyolország-Kolumbia, Madrid 21.30