Vágólapra másolva!
Németh Krisztián először szerepelt új együttesében, a görög Olympiakosz Voloszban. A labdarúgó görög kupa negyeddöntőjében a volosziak 2-1-es hazai vereségük ellenére kiejtették a Kerkyrát, a magyar csatár 31 percet játszott a Szélesi Zoltánt végig a soraiban tudó csapatban.

Németh Krisztián a múlt héten került kölcsönbe félévre a Voloszhoz az Olimpiakosz Pireusztól, és bár az együttes vasárnapi bajnokiján még nem játszott, a következő tétmeccsen már lehetőséget kapott.

A Volosz idegenbeli 2-0-s győzelme után nyugodtan várhatta a Kerkyra elleni kupanegyeddöntő visszavágóját, ám hamar hátrányba került Paraszkevaidisz gólja után. A hazaiak hiába egyenlítettek az argentin Martin révén, Ioannou találata megint nyílttá tette a továbbjutás kérdését. Végül nem született újabb találat, így a volosziak ünnepelhették a továbbjutást 3-2-es összesítéssel.

A hazaiknál Németh Krisztián az 59. percben állt be a spanyol Acosta helyett, Szélesi Zoltán pedig végigjátszotta a találkozót. A volosziak a négy között az Atromitosszal játszanak.

A hírek szerint Németh Krisztiánnak jó esélye van a Voloszban a rendszeres játékra, miután az együttesnek csupán két igazi csatára van. Szakisz Ciolisz vezetőedző Németh mellett a csütörtöki meccsen is eredményes, ám súlyproblémákkal küzdő argentin Martinra, illetve a 36 éves görög Szolakiszra számíthat ezen a poszton.