Vágólapra másolva!
Súlyos sérülést szenvedett a megyei bajnokságban az egykori NB I-es gólkirály, Kerekes Zsombor, aki egy másik volt debreceni kedvenccel, Sándor Tamással ütközött össze a Báránd-Téglás mérkőzésen.

A két futballista egy csapatban játszik, ám az egyik támadás közben mindketten a földre kerültek, Sándor pedig olyan szerencsétlenül esett, hogy a térdével telibe találta Kerekes fejét. A támadó elvesztette az eszméletét, és csak a kórházban tért magához, amikor éppen tolták a műtőbe. Idén valószínűleg már nem léphet pályára.

"Tudtuk, hogy nagy a baj, azonnal mentőt hívtunk, és csak később, a meccs után értesültünk, hogy eltört a járomcsontja, amiért műteni kellett" - idézte a Cívishír Garamvölgyi Pétert, a bárándiak védőjét. "Meglátogattam a kórházban, nagyon csúnyán fest, nincs mit szépíteni, de szerencsére jól van, szerdán talán már haza is engedik."

A bárándiak a sokkoló sérülés ellenére 1-0-ra megnyerték a megyei rangadót.

"Az bosszant a leginkább, hogy lehúztam 15 profi idényt, és soha semmilyen komolyabb bajom nem esett, erre most egy megyei bajnokin, egy amatőr meccsen összetöröm magam" - mondta a Cívishírnek Kerekes. "Kétméteres ember lévén még egy könyököst sem kaptam soha a pályán, most elesek, és tessék, ez történik. Nehéz feldolgozni a balszerencsét, nagyon nyomott hangulatban töltöttem az elmúlt két napot, de most már kezd javulni a közérzetem. Kaptam néhány szép lemezt az arcomba, őrzöm mindörökké."