Vágólapra másolva!
A Kaposvár-Honvéd mérkőzés gól nélkül ért véget az NB I 11. fordulójában, de így is volt miről beszélni, mivel a második félidő elején tíz percig állt a játék a rendőrök és a vendégszurkolók konfliktusa miatt. A Honvéd-drukkerek pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, a játékvezető ekkor szakította félbe a meccset, majd a rendőrök benyomultak a szektorba, és könnygáz bevetésével kiterelték a szurkolókat, akik ezt elég nehezen viselték. Az alábbi videóban meglehetősen sok a trágár kifejezés, úgyhogy érzékeny lelkű olvasóknak nem ajánljuk!


A kaposvári rendőrök vasárnap reggelre végeztek annak a nyolc személynek a kihallgatásával, akik megzavarták a meccset szombat este. Heten közülük őrizetbe kerültek.

A nyolc férfi közül egy bűnügyi őrizetbe került, mert rátámadt az őt ellátó mentősökre. Hat férfit rongálások, és rendzavarások miatt vettek szabálysértési őrizetbe. A megvizsgált felvételből kiderült, hogy egy férfi nem követett el szabálysértést, ezért őt tanúként hallgatták ki - tájékoztatta Koncz Katalin, a Kaposvári Rendőrkapitányság sajtófelelőse vasárnap az MTI-t. A szabálysértést elkövetők bírósági tárgyalására hétfőn kerül sor - tette hozzá.