Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai környezetben 1-0-ra nyert a Kaposvár ellen a labdarúgó Monicomp Liga tizedik fordulójának a szombat esti mérkőzésén. Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője a nyáron éppen a Kaposvártól, hat első osztályban eltöltött évet követően érkezett a fővárosi klubhoz.

Monicomp Liga, 10. forduló:
Ferencváros - Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)
Albert-stadion, 5000 néző
v.: Bede
Ferencváros: Ranilovic - Balog, Csizmadia, Rodenbücher - Adriano, Stanic (Tóth B., 72.), Maróti, Andrezinho (Józsi, 81.) - Rósa D. - Schembri, Miljkovic (Heinz, 58.)
Kaposvár: Kovács Z. - Okuka, Zahorecz, Zsók, Gujic - Grúz (Balázs B., 70.), Peric (Kulcsár K., 62.) - Pavlovic, Jawad (Godslove, 88.), Pedro - Oláh
gól: Rósa D. (44., 11-esből)
sárga lap: Andrezinho (33.), Rodenbücher (52.), Maróti (66., 75.), illetve Zsók (17.), Okuka (33.), Oláh (36.), Grúz (39.), Zahorecz (77., 90.), Kulcsár K. (82.)
kiállítva: Maróti (75.), illetve Zahorecz (90.)

Nagy rohamokkal kezdett a sorozatban harmadik győzelmére hajtó Ferencváros, amely főként Miljkovic révén veszélyeztetett. A vendégek kezdeti megilletődöttségüket követően fokozatosan magukra találtak, és többször is helyzetbe kerültek. A félidő végén a zöld-fehérek egy büntetővel szereztek vezetést.

A fordulást követően kissé leült a játék, főként a középpályán küzdöttek egymással a csapatok. A 75. percben Maróti kiállítása révén megfogyatkoztak a ferencvárosiak, így a hajrára az eredmény megtartása maradt az elsődleges céljuk, ezt végül sikeresen el is érték. A 90. percben a Kaposvár játékosa, Zahorecz is piros lapot kapott.