Vágólapra másolva!
Szuper pasasként írta le Cristiano Ronaldót Sami Khedira, a Real Madrid német labdarúgója, aki szerint a portugál sztárjátékos korántsem olyan arrogáns, mint amilyennek általában tartják, neki pedig személy szerint sokat segített a beilleszkedésben.

"Szuper szivar, különleges, tényleg nem arrogáns. Az öltőzőben egyenesen vicces" - jellemezte csapattársát a német válogatott pénteki Európa-bajnoki selejtezője előtti sajtótájékoztatón a világbajnoki bronzérmes középpályás. "Sokat segít nekem és Mesut Özilnek. Mivel nagyon jól beszél angolul, hozzá fordulhatunk a kérdéseinkkel, ő pedig ahol tud, segít."

A 2009 nyarán 94 millió euróért szerződtetett portugál támadót visszatérően érik kritikák a sajtóban önzősége és individualizmusa miatt, legutóbb a kapus csapattárs, Iker Casillas párja, a sportújságíró Sara Carbonero fogalmazott ehhez hasonlóan.

Ami Khedirát, illetve és a Real Madridban eltöltött első hónapjait illeti, a német futballista elégedett a helyzetével: "Gyakran játszom, mégpedig az esetek nagy részében kilencven percet."