Vágólapra másolva!
Horvát lapértesülések szerint mindössze 200 belépő talált gazdára az esti Dinamo Zagreb-Győri ETO labdarúgó-mérkőzésre, így lehetséges, hogy a Maksimir-stadion lelátóján a magyar szurkolók lesznek többségben. Az Európa Liga-mérkőzés visszavágója este 21.15-kor kezdődik.

Hetek óta bojkottálja a Dinamo Zagreb mérkőzéseit a futballcsapat legendás szurkolótábora. A Bad Blue Boys vezette drukkerek célja a jelenlegi vezetőség eltávolítása, emiatt se a bajnoki, se a nemzetközi kupamérkőzéseket nem látogatják.

Egy hete a győri Európa Liga-mérkőzésre így hiába vezetett be rendkívüli készültséget a helyi rendőrség, az ETO számára milliókba kerülő biztosítás hiábavalónak bizonyult, a Dinamót ugyanis csak néhány rajongó kísérte el.

S a helyzet nem változott: hiába nyert idegenben 2-0-ra a csapat, s várhatja magabiztosan a visszavágót, az Európa Liga csoportkörébe való bekerülés sem tántorítja el a drukkereket.

A Bad Blue Boys az egyik zágrábi felüljáróra kifeszített transzparense szerint csütörtökön sem látogat ki a Maksimir-stadionba.

"A bojkott tovább tart, a lelátón boldog családok továbbra sincsenek. Még mindig mi vagyunk a legnagyobb probléma?" - üzeni a szöveg a vezetésnek, akik egyelőre kitartanak.

Forrás: tportal.hr

Hogy meddig, az jó kérdés: a Jutarnji list című napilap szerint a Győr elleni kupameccsre elővételben mindössze 200 jegyet adtak el. Összehasonlításképpen a lap azt is közölte, tavaly ilyenkor a Hearts elleni csatára 15 ezer belépő kelt el.

A mérkőzés este 21.15-kor kezdődik, a találkozót a Digi Sport élőben közvetíti.