Vágólapra másolva!
Felhőszakadás és jégeső miatt kétszer is félbe kellett szakítani a Zalaegerszeg - Lombard Pápa mérkőzést a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójában, péntek este. A meccset végül nem is sikerült befejezni, így várhatóan újrajátszásra kerül majd sor.

Kétszer is félbeszakította a Zalaegerszeg Pápa elleni bajnokiját Berger József játékvezető. Az első vihar félidőben csapott le a pályára, ami miatt húsz perc várakozás után tudták csak folytatni a meccset a csapatok.

A folytatás azonban csak negyedórát tartott, a hatvanadik percben ugyanis ismételten le kellett állítani a meccset. A jégesővel és sűrű villámlással kísért felhőszakadás miatt nem is folytatták a csapatok a találkozót, amit így várhatóan egy későbbi időpontban újrajátszanak majd. Az ügyben az MLSZ versenybizottsága hoz döntést.

Az idénybeli első győzelmére hajró ZTE bánhatja, hogy nem lehetett befejezni a meccset, ugyanis a montenegrói Darko Pavicevic góljaival 2-1-re vezetett.

Soproni Liga, 3. forduló
Zalaegerszeg - Pápa 2-1 - a 60. percben félbeszakadt
Zalaegerszeg, 2000 néző, vezette: Berger József
gól: Pavicevic (2. és 30.), illetve Abwo (15.)
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Kovács G., Varga R. - Szalai (Máté 52.), Kamber, Horváth A., Delic - Pavicevic (Magasföldi 56.), Rajcomar
Pápa: Szűcs L. - Venczel, Farkas A., Tóth G. (Bíró 50.), Rajnay - Quintero, Gyömbér, Tóth N. (Jovánczai a szünetben) - Abwo, Bárányos, Heffler N.