Vágólapra másolva!
Prostituálttal csalta meg menyasszonyát Peter Crouch, a Tottenham és az angol válogatott csatára. A futballista jegyese, Abbey Clancy John Terry feleségénél vigasztalódott, a Crouchtól kapott kétszázezer fontos gyűrűje nélkül.

Nincs vége az elmúlt hónapokban sokat emlegetett "focisták és nőügyeik" történeteknek. Franck Ribéry, John Terry és Ashley Cole után Peter Crouch került sorra.

A Tottenham válogatott játékosa Madridban csalta meg jegyesét egy algériai örömlánnyal, a szolgáltatásért ezer eurót fizetett, írja a Sun.

Abbey Clancy, Crouch menyasszonya az ügy kitudódása utáni reggelen elhagyta közös otthonukat, és felkereste barátnőjét, John Terry feleségét. A 24 éves modell - aki Terry feleségét vigasztalta januárban, mikor a Chelsea-játékos összeszűrte a levet egy másik modellel - immár nem viselte a jegygyűrűjét, amit tavaly nyáron kapott Crouchtól.

"Terry felesége adott néhány jó tanácsot Abbey-nek, azt mondta, ne törjön össze, és őrizze meg büszkeségét. Terryék kapcsolata a bizonyíték, hogy tovább lehet lépni" - mondta a Sun szerint a feleség Abbey-nek.

Mikor a Abbey megtudta, mi történt, hazarohant, kizárta Crouchot a hálószobából, akinek így a kanapén kellett éjszakáznia. "Sápadt volt, azt üvöltötte Crouchnak, hogy tűnjön a szeme elől"- írja a Sun egy helyi forrásra hivatkozva.

Crouch a szüleihez ment, nagybátyja szerint zavarban volt, és megbánta, amit tett.