Vágólapra másolva!
Pintér Attila, a Győr edzője nagyon büszke volt játékosaira a Montpellier elleni bravúros Európa Liga-továbbjutás után, de nem felejtette el megemlíteni, rosszul esett neki, hogy sokan kritizálták csapatát az első mérkőzés után.

"Nagyon sokan voltak ellenünk, olyanok kritizáltak minket, akik nem is ismerik a csapatot" - nyilatkozta a DigiSportnak Pintér Attila a Montpellier-Győr mérkőzés után. A Győr edzője dicsérte fiait, kiemelve, hogy a légiósok magukénak érzik a csapatot, és a Montpellier ellen Magyarországért is küzdöttek.

Pintér egyetértett Bánki Józseffel, a DigiSport szakkommentátorával, aki azt mondta, hogy amiért Stanisicot második sárgával kiállította a bíró, az egy topligás csapatnál nem ért volna piros lapot, és visszautalt az első meccsre, ahol a lengyel játékvezető nem adott tizenegyest, amikor Jeunechamp egyértelműen kézzel ütött a labdába a 16-oson belül. "Többször is elmondtam a játékosonak, hogy nem szabad a játékvezetővel foglalkozni, örülök, hogy ezt megfogadták. Annak is örülök, hogy a fiúk mindent megtettek a továbbjutásért, tíz emberrel is maximálisan megoldották a feladatukat".

Pintér a következő ellenféllel kapcsolatban azt mondta, mindegy, kit kapnak, mert megfelelő felkészüléssel bárki ellen lehet esélye a Győrnek. "Azért jó lenne, ha a nagyokat elkerülnénk, és akkor kis szerencsével bejuthatnánk a csoportkörbe" - tette hozzá az edző.