Vágólapra másolva!
Bírálta az angol-magyar barátságos labdarúgó-mérkőzés időzítését Frank Lampard, a házigazdák egyik meghatározó játékosa, aki szerint az összecsapás időpontja kedvezőtlen a Premier League rajtja miatt.

Az angol csapat játékosai a hírek szerint a csúfos világbajnoki szereplés után tartanak a szurkolói fogadtatástól a jövő szerdai mérkőzésen, amely a válogatott első fellépése lesz a dél-afrikai torna után. Lapértesülések szerint Lampard ezért sem tartja helyénvalónak a találkozót.

Mindeddig Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur edzője bírálta a leghangosabban a szövetséget, amiért lekötötte a meccset a magyar féllel. A Tottenham Európa Liga-selejtezőre készül, és a hamarosan kezdődő bajnokságban minden bizonnyal nehéz nyitány vár rá a Manchester City ellen.

Lampard megjegyezte, azt elfogadja, hogy a válogatottnak szüksége van összetartásra az első, Svájc elleni Európa-bajnoki selejtező előtt, de mint mondta, inkább arra összpontosítana, hogy jó formába kerüljön a Chelsea első ütközetére, a West Bromwich Albion ellen. A játékos szerint mindenki úgy gondolja, hogy nem ideális az időzítés, de mint a válogatott iránt elkötelezett sportolók, kimennek a pályára, és lejátsszák a meccset.

Buzsáky helyett Laczkó a keretben
Buzsáky Ákos a Queens Park Rangers pénteki edzésén megsérült, így nem lehet ott a magyar labdarúgó-válogatottban az angolok ellen jövő szerdán sorra kerülő londoni barátságos mérkőzésen. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) beszámolója szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány a középpályás helyett Laczkó Zsoltot, a DVSC-TEVA védőjét hívta meg a csapatba. Laczkó a keret hétfői kihirdetésekor még szintén sérüléssel bajlódott, de azóta felépült, és klubcsapata szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőjén már végig a pályán volt.