Vágólapra másolva!
A hétvégén kezdődik az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság, a Guardian című lap pedig a csapatok szurkolóit szondáztatta arról, mit várnak az idénytől. A felmérésből az derül ki, hogy a QPR szurkolói nagyon sokat várnak Buzsáky Ákostól, az Ipswich-drukkerek viszont nincsenek túl jó véleménnyel Priskin Tamásról.

A 24 csapatos Championship az egyik legkiegyensúlyozottabb bajnokság, annak ellenére is, hogy az előző idényben a Newcastle és a West Bromwich kiemelkedett a mezőnyből.

A Guardian a rajt előtt a csapatok szurkolóit kérdezte arról, mit várnak az idénytől, milyen helyezésben gondolkodnak, mi a véleményük az új igazolásokról, ki lehet a szezon sztárja, ki okozhat csalódást, mely csapatok lesznek a feljutók, illetve a kiesők.

Az összeállításban a Cardiffnál légióskodó Gyepes Gáborról, valamint a Haladástól a Hullhoz visszatérő Halmosi Péterről nem esett szó, Buzsáky Ákost és Priskin Tamást viszont megemlítették, igaz, ellenkező előjellel.

Buzsákyt a szezon sztárjának várja Peter Davies, a wearetherangersboys.com egyik szerkesztője, aki azt írja a magyar irányítóról, hogy a felkészülési meccseken mutatott elszántságát látva biztos benne, újra a legjobb formájában játszik majd.

Dave Gooderham, aki az Ipswich-drukkerek várakozásait fogalmazta meg, már nincs ilyen jó véleménnyel Priskin Tamásról, akit szerinte pénzkidobás volt leigazolni, és a magyar csatárt azok közé sorolja, akit ki fog fütyülni a saját szurkolótábora, kiemelve, hogy Priskint már a Histon elleni felkészülési meccsen is megtalálták a szurkolók.

Hogy aztán melyik jóslat jön be, az idővel kiderül, a magyar érdekeltségű csapatok közül a Hull a Swansea-vel, az Ipswich a Middlesbrough-val, a QPR a Barnsley-val, a Cardiff pedig a Sheffield Uniteddel kezdi a bajnokságot.