Vágólapra másolva!
A címvédő Debrecen kétgólos győzelmet aratott szombaton a vendég Pápa felett a labdarúgó Soproni Liga első fordulójában.

Soproni Liga, első forduló:
Debreceni VSC-TEVA - Lombard Pápa 2-0 (2-0)
Debrecen, 3500 néző
v.: Fábián
DVSC: Verpecz - Nagy Z., Simac, Szűcs I., Korhut - Kulcsár (Dombi 56.), Bódi, Ramos, Rezes (Czvitkovics 61.) - Szilágyi, Kabát (Farkas B. 56.)
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Supic (Bíró 33.), Farkas A., Rajnay - Zulevs, Gyömbér, Bárányos (Jovánczai a szünetben), Heffler (Germán 59.), Tóth N. - Abwo
gól: Szilágyi (18.), Kulcsár (32.)
sárga lap: Rajnay (64.), Farkas A. (82.)

Rögtön a kezdés után beszorította ellenfelét a tartalékosan felálló Debrecen, majd néhány elpuskázott helyzetet követően Szilágyi vezetést szerzett a címvédőnek. A gól után maradt a Loki-fölény, és Kulcsár lövése újabb alkalmat adott a hazai publikumnak az ünneplésre.

A második félidőben visszavett a tempóból a svájci Basel elleni, szerdai BL-visszavágóra készülő DVSC, és teret engedett a pápai támadásoknak, amelyek azonban veszélytelenek voltak.

Ha az első játékrészben helyzeteinek a felét értékesíti Herczeg András csapata, akkor kiütéssel küldte volna haza Véber György alakulatát.

A 2. forduló programja:
augusztus 6., péntek:
Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 19 ó
augusztus 7., szombat:
Budapest Honvéd-MTK Budapest 17:30 ó
Lombard Pápa-Szolnoki MÁV FC 19 ó
Szombathelyi Haladás-ZTE FC 19 ó
Kecskeméti TE-ERECO - Ferencváros 20 ó
augusztus 8., vasárnap:
Paksi FC - DVSC-TEVA 17:30 ó
Győri ETO FC-BFC Siófok 20 ó
Videoton FC-Vasas 20 ó