Vágólapra másolva!
A Fulham hőseként írnak az angol lapok Gera Zoltánról, aki csapata győztes, továbbjutást érő gólját szerezte a Hamburg elleni Európa Liga-elődöntő visszavágóján. A Sun szerint Gera maga a Suttogó Halál.

Gera Zoltán Európa Liga-döntőbe lőtte a Fulhamet

Gera: Ez volt életem legfontosabb gólja

A nap sportképe: Gera lő, gól!

Nézze meg Gera kupadöntőt érő gólját!

Képgaléria a Fulham-Hamburg elődöntőről

"Nehéz nem szeretni az átszellemült magyart, amikor így játszik. Keményen dolgozva, okosan, határozottan, nem panaszkodva. Megérdemelte gólját, amely ráadásul gyönyörű is volt" - írta értékelésében a goal.com, amely 8-as osztályzattal jutalmazta Gera játékát. Ezzel a magyar játékos holtversenyben a mezőny legjobbja lett.

Tudósításában azt emeli ki a szaklap, hogy Gera csapata hőse lett a 76. percben, amikor a Hamburg védői bizonytalankodtak egy szöglet után, ő pedig egyetlen másodpercnyi gondolkodás nélkül a hálóba lőtt.

A Daily Mail már beszámolója címében hősnek nevezi Gerát, akiről később azt írja, hogy fáradhatatlanul játszott, gólja előtt hidegvérrel csinált magának helyet, majd csodás mozdulattal küldte a hálóba a labdát.

A Sun szerint a Premier League legcsendesebb játékosai közé tartozó Gera drámai gólt szerzett, amellyel újabb őrült fejezetet nyitott a Fulham történetében. Gera becenevet is kapott a laptól, Suttogó Halálnak keresztelték el, aki a Juventus után újabb sztárcsapatot intézett el. A Sunnál Gera lett a találkozó sztárjátékosa, nyolcas osztályzattal az álomcsapatban.