Vágólapra másolva!
Görög és olasz sajtóértesülések szerint jövőre az olasz Sampdoriában folytathatja pályafutását Németh Krisztián. A Liverpool magyar csatárát ugyanakkor az AEK Athén is kölcsönvenné újabb egy idényre.

A szezon végén lejár Németh Krisztián egyéves kölcsönszerződése az AEK Athénnál, azonban a görög klub új elnöke, Sztavrosz Adamidisz a héten Liverpoolba utazik, hogy tárgyaljon a magyar csatár szerződésének a meghosszabbításáról. Adamidisz húsvétkor már beszélt Némethtel, és elárulta neki: igyekszik újabb egy évre kölcsönvenni az angoloktól, mivel az AEK-nek nincs pénze megvásárolni az U20-as vb-n bronzérmet szerzett játékost.

Görög források szerint Németh elsősorban megpróbálná beverekedni magát a Liverpoolba, ha viszont az angol klubnak nem kell, és nincs jobb lehetősége, szívesen marad Athénban is.

Mint korábban beszámoltunk róla, olasz és spanyol klubok is érdeklődnek Németh iránt. A görög SportDay és az olasz Tuttosport úgy tudja, hogy a legnagyobb nevű kérő a Sampdoria. A Serie A-ban jelenleg európai kupaszereplésért harcoló genovai csapatnak már van egy magyarja: Koman Vladimir jelenleg kölcsönben a Bariban játszik.