Vágólapra másolva!
Ha Gera Zoltán nem hagy fel a műesésekkel, könnyen ráragadhat a bélyeg, miszerint állandóan színészkedik, állítja az angol Daily Mail jegyzetírója. A cikk szerzője szerint Gera bohóckodása nem tesz jót a játékos megítélésének, a csapat pedig egyáltalán nincs rászorulva az ő mutatványaira.

Gera Zoltán jó játékos, szögezi le mindjárt a cikk elején az angol újságíró, azt viszont felháborítónak találja, hogy a magyar játékos újabban rendszeresen feldobja magát, amint beteszi a lábát az ellenfél 16-osának területére.

Gera az elmúlt egy hét mindkét mérkőzésén, a Wolfsburg elleni UEFA-kupa-találkozón, és a Wigan elleni bajnokin is eljátszotta, hogy szabálytalankodtak vele a büntetőterületen belül. "Mindkét eset szánalmas volt" - írja az angol a lap munkatársa, ráadásul, teszi hozzá, örülhet, hogy nem kapott sárgát, mert akkor rendszeresen meggyűlne a baja a büntetésekkel.

A Fulham mindkét mérkőzést 2-1-re megnyerte, a csapatnak egyáltalán nincs szüksége "Gera hihetetlenül amatőr előadásaira". A Premier League-ben hullámzóan teljesítő londoni csapat története legjobb európai kupaszereplését produkálja, már a negyeddöntőnél jár.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=74Ta6K4vbseOmFPh


Gera műesése a Fulham-Wigan mérkőzésen 2:36-tól látható a videón