Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalosan nem reagál Orbán Viktornak az MLSZ-t bíráló kijelentéseire, Kisteleki István ugyanakkor megtisztelőnek tartja, hogy mindenki a magyar focival foglalkozik. A Fidesz elnöke szerint rossz kezekben van a válogatott.

Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: a szövetség minden véleményt, álláspontot tiszteletben tart, még ha különbözik is az MLSZ-étől. A sajtófőnök idézte Kisteleki István MLSZ-elnök szavait, aki úgy fogalmazott: "ha belegondolok, megtiszteltetés, hogy az utóbbi időben mindenki ennyit foglalkozik a magyar labdarúgással".

A Fidesz elnöke, aki a felcsúti Puskás Akadémia alapítója is, a Videoton honlapján látható videointerjúban a következőket mondta a Videoton - DVSC-TEVA (3-0) vasárnapi bajnoki után: "Fájlalom, hogy a szövetségi kapitányt nem láttam itt, továbbra sem érzem, hogy a magyar válogatott jó kezekben lenne, nem látom, hogy azok a játékosok, akik itthon hétről hétre megfeszülnek, fiatalok, tehetségesek, ilyen terhet is el tudnak viselni, mint amilyen a mai volt, azokra odafigyelne valaki a válogatott háza táján. A klubok rendben vannak, sőt inkább rendben vannak, mint a válogatott. Egész egyszerűen méltatlan, hogy egy ilyen rangadón nincsenek itt, akiknek egyébként az lenne a dolguk, hogy a legjobb magyar játékosokból álló válogatottat összeállítsák."