Vágólapra másolva!
Éles bírálatok kereszttüzébe került Mike Jones, aki a szombati Sunderland-Liverpool mérkőzésen annak ellenére érvényesnek ítélte a hazaiak gólját, hogy a labda egy strandlabdán megpattanva került a kapuba. A szabályok szerint meg kellett volna állítania a játékot, mivel idegen tárgy volt a pályán.

A találkozó elején egy fiatal szurkoló a pályára ütött egy strandlabdát, amely éppen a vendég kapu előtt állt meg. Az 5. percben aztán Bent lövésénél éppen ezen pattant meg a mérkőzés labdája, és jutott a Debrecen Bajnokok Ligája-ellenfelének hálójába. A mérkőzésen ez az egy gól esett.

"Ez egy alapszabály a labdarúgásban, nem lett volna szabad megadni a gólt. Teljesen elképedtem, hogy egy bíró ezen szinten ekkorát tévedhet, pedig úgy tűnt, hogy még az asszisztensével is konzultált a döntése előtt"- nyilatkozta a BBC-nek Jeff Winter, korábbi Premier League-játékvezető.

A Liverpool mestere, Rafael Benítez ugyanakkor nem varrta Mike Jones nyakába csapata vereségét. "Különleges körülmények között kerültünk hátrányba, de el kell ismerni, hogy nem játszottunk jól" - nyilatkozta sportszerűen a spanyol edző.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=8cc0A97s7W342wx4