Vágólapra másolva!
Egy magát varázslónak nevező férfi azt állítja: az ő műve, hogy Cristiano Ronaldo bokasérülést szenvedett, és mindent el fog követni azért, hogy a portugál futballista karrierjét tönkretegye.

A spanyol Pepe a szerdai portugál lapoknak azt mondta, amennyiben a Real Madrid sztárjátékosa pályára lép szombaton, a magyarok elleni világbajnoki selejtezőn, ő is ott lesz a lisszaboni stadion lelátóján és "tovább folytatja az elkezdett munkát".

"Csak akkor hagyom abba, amikor kettétörik a pályafutása" - mondta az 57 éves férfi, aki elárulta: egy híres és gazdag nőtől kapta a megbízást Ronaldo tönkretételére; a hölggyel a futballistának korábban viszonya volt, de megcsalta, az elhagyott szerető pedig bosszút esküdött.

"15 ezer eurót kaptam a munkáért. Ha Ronaldo pályafutása tönkremegy, még többet kapok. A bokasérülést egy vudu-babával értem el" - fogalmazott Pepe.

C. Ronaldo az Olympique Marseille elleni, múlt szerdai Bajnokok Ligája-csoporttalálkozón kapott akkora rúgást a bal lábára, hogy le kellett cserélni, a Real hétvégi bajnokiján sem játszhatott. Kedden ugyanakkor úgy nyilatkozott: szeretne ott lenni szombaton, a magyarok elleni mérkőzésen.