Vágólapra másolva!
Összeverekedtek az Újpest és a Ferencváros szurkolói szombat délután a Gellért téren, komolyabb sérülés nem történt. A két együttes rangadójára 17.30-kor kerül sor a Megyeri úton.

Az Újpest és a Ferencváros szurkolói a délutáni meccsre tartva verekedtek össze. Információink szerint mintegy tíz FTC-szurkoló egy Gellért téri kocsmából távozva találkozott a túlerőben lévő újpestiekkel. A rendőrség gyorsan közbeavatkozott, ezért csak két könnyebb sérülés történt - mondta az [origo]-nak a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

A fradisták külön metrója fél három körül indult az Üllői útról Újpestre. A drukkerek füstbombákat és szétdobált üvegeket hagytak maguk után népligeti stadionjuknál.

A vendégszurkolók másfél órával a kezdés előtt megérkeztek a Szusza Ferenc-stadionba.

A hazai drukkerek már két órával a kezdő sípszó előtt hosszú sorokban várakoztak, hogy beengedjék őket a létesítménybe. A stadion környékén rengeteg rendőr felügyeli a szurkolókat, a jegyeket már itt ellenőrzik, majd a belépés után kétszer is megmotozzák az érkezőket és a rendőrök fémdetektorral is átvizsgálják a ruházatukat.

A két tábor egyelőre nyugodt, az ultrák egy ideig a drapériák felhelyezésével voltak elfoglalva, 17 óra előtt azonban már elkezdőfött a szópárbaj. A stadion környékén nem történt rendbontás.

A találkozó 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető Kassai Viktor lesz.