Vágólapra másolva!
Feczesin Róberttel erősített a Bajnokok Ligája főtáblás küzdelmeire készülő Debrecen labdarúgócsapata. A válogatott csatár kölcsönbe érkezik a hajdúságiakhoz az olasz másodosztályban szereplő Brescia együtteséből.

A távirati iroda úgy értesült: a DVSC nemzetközi szereplésétől függ, hogy mennyi ideig marad a támadó a cívisvárosban. Az őszi szezonban már biztos, hogy a piros-fehéreket erősíti, ha azonban a klub a nemzetközi kupák valamelyikében még tavasszal is érdekelt lesz, akkor további fél évig Debrecenben futballozik majd.

A 23 esztendős Feczesin szülőhelyén, Dabason kezdett futballozni, később a Vasas ificsapatától igazolta le az Újpest. 2003 és 2006 között 48 mérkőzésen 12 gólt szerzett lila-fehér mezben, majd a 2006-2007-es szezonban, a Sopronban 38 meccsen 11-szer volt eredményes. 2007 óta a Brescia játékosa, az olasz Serie B-ben 47 találkozón mindössze 5 gólt ért el. Tavaly az északírek ellen helyet kapott Erwin Koeman magyar válogatott keretében.

Forrás: MTI

A fiatal csatár (piros mezben) 9 eddigi válogatott mérkőzésén 3 gólt szerzett

A DVSC a tervek szerint még egy középpályást és egy védőt igazol a napokban, hogy megerősítse keretét a Liverpool, az Olympique Lyon és a Fiorentina elleni BL-összecsapásokra.