Vágólapra másolva!
Az újonc Burnley-től elszenvedett váratlan szerdai veresége után a Wigan Athletic otthonában javíthat a címvédő Manchester United az angol labdarúgó Premier League hétvégi, harmadik fordulójában.

A diadalmas kiscsapat ugyanakkor az eddig pont nélküli és hat bekapott gólja mellett mindössze egyet szerző, sereghajtó Evertont fogadja, így elképzelhető, hogy az élvonalbeli tagságot régóta áhító hazai szurkolók újabb győzelmet kapnak ajándékba az első osztályhoz
úgy tűnik, hamar alkalmazkodó kedvencektől.

A magyar játékost is foglalkoztató együttesek közül a Fulham (Gera Zoltán) az eddig százszázalékos Chelsea-t, a Sunderland (Fülöp Márton) a Blackburn Roverst, a Hull City (Halmosi Péter) pedig a Bolton Wandererst látja vendégül.

Rio Ferdinand egy hónapra kidőlt

Egy hónapig nem léphet pályára Rio Ferdinand, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott védője. Ezt a Premier League-ben címvédő együttes mestere, Sir Alex Ferguson jelentette be pénteken.

A játékos kihagyta az MU első két bajnokiját, időközben azonban kiderült, hogy a múlt héten, tréning közben összeszedett combsérülése súlyosabb a vártnál és még legalább 3-4 hétig nem állhat csapata rendelkezésére.

Az angol válogatott szeptember 9-én vb-selejtezőt játszik Horvátországgal, azt megelőzően pedig barátságos mérkőzésen lép pályára Szlovénia ellen. Ferdinand mindkét találkozót kihagyni kényszerül.



A Premier League 3. fordulójának párosítása:
szombat:
Arsenal - Portsmouth 16.00
Birmingham City - Stoke City 16.00
Hull City - Bolton Wanderers 16.00
Manchester City - Wolverhampton Wanderers 16.00
Sunderland - Blackburn Rovers 16.00
Wigan Athletic - Manchester United 16.00

vasárnap:
West Ham United - Tottenham Hotspur 14.30
Burnley - Everton 16.00
Fulham - Chelsea 17.00

hétfő:
Liverpool - Aston Villa 21.00