Vágólapra másolva!
Mivel a DigiSport-csatorna közvetíti a ma esti Levszki-Szófia-Debrecen BL-selejtezőt, a háztartások nagy többségében nem lehet majd megnézni a meccset. Akik mégis látni akarják, azoknak segítségképpen összegyűjtöttünk pár éttermet és szórakozóhelyet, ahol szurkolhatnak a Lokinak.   

Budapest
Mókus Sörkert (III.kerület Mókus utca 1-3.)
Kell asztalt foglalni, de van még szabad hely.

Boxutca (VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 21.)
Van DigiSport és adják is a meccset. Már érkezett jó pár foglalás, de akad még szabad hely.

Becketts (V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 72.)
Itt két tévén is lehet követni a meccset, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Carevec (IX. kerület Fehér Holló utca 2.)
Bár a bolgár étteremben nem tipikus elfoglaltság a meccsnézés, van lehetőség megtekinteni a BL-selejtezőt. Kérdésünkre, hogy van-e bolgár törzsközönsége az éttermnek, elmondák: igen, ők a színházterem végében egy szófiai adón követik majd az eseményeket.

Champs (VII. kerület, Dohány u. 20.)
A sportpubban a Debrecen szófiai kalandja mellett a Lyon-Anderlecht, a Salzburg-Maccabi Haifa és a Panathinaikossz-Atlético Madrid selejtező is látható lesz.

Úgy tudjuk, meg lehet nézni a meccset Picasso Pointban (VI. kerület, Hajós utca 31.) és a Presszó 53-ban is, de mivel ezeken a helyeken nem vették fel a telefont, részletekkel egyelőre nem tudunk szolgálni.

Debrecen
Totó-lottó söröző (Miklós utca 8.)
A söröző családi vállalkozásként működik, a DigiSport fogható náluk, s bár általában nyolc körül bezártnak, ma este, ha lesz iránta érdeklődés, nyitva maradnak a Loki-meccs végéig.

Vasmacska (Benedek tér 5/A)
Ebben a kocsmában is lehet majd követni a találkozót, még asztalt foglalni sem kell, ahogy a DVSC előző selejtezős mérkőzésein sem volt erre szükség.