Vágólapra másolva!
Alaposan felhívta magára a figyelmet az Ajax elleni duplájával Dzsudzsák Balázs, a válogatott középpályásért állítólag az Arsenal is bejelentkezett.

Dzsudzsák Balázsból igazi sztár lehet, a hírek szerint ugyanis Angliában is felfigyeltek a válogatott középpályás Ajax elleni teljesítményére.

Kedd este több holland honlap is arról számolt be, hogy az Arsenal jelentkezett a PSV-nél egy komolynak tűnő ajánlattal. Pénzről egyelőre nem beszélnek az érintettek, az érdeklődésről viszont maga Dzsudzsák is tud.

Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere nem akart nagyon előreszaladni, a Sporthíradónak adott nyilatkozatában elismerte ugyan, hogy az Arsenal a kérők között van, de azt is hozzátette, hogy konkrétum még nincs az ügyben.

Arséne Wenger szívesen látná csapatában a középpályást, állítólag olyannyira, hogy még augusztus 31-ig, a nyári átigazolási időszak zárásáig megköttethet az üzlet.

Dzsudzsák egyelőre nem akarja magát beleélni a történetbe, de óriási megtiszteltetésnek tartja az Arsenal érdeklődését. Szerződése 2012-ig szól a PSV-nél.