Vágólapra másolva!
Bosszút fogadott Cristiano Ronaldo exbarátnője, a szépséges Nereida Gallardo, aki a spanyol Antena 3 tévécsatornának kipakolt a futballsztárral való kapcsolatáról, a hírek szerint a szaftos sztorikért 60 millió euró ütötte a markát. Gallardo szerint unalmas volt az élet Manchesterben Ronaldo oldalán, ráadásul a focista az ágyban sem akkora szám, mint amilyennek hiszi magát.

A 25 éves Gallardo és a nála két évvel fiatalabb Ronaldo két éve ismerkedett meg egy mallorcai night clubban, és a nő szerint egyből lángra lobbant a szerelem közöttük.

Manchesterben együtt éltek, igaz, Gallardo nem volt elragadtatva a hétköznapoktól, mert Ronaldo az edzések mellett leginkább tévézéssel, videojátékokkal és mozizással töltötte az idejét.

A modellként dolgozó Gallardo, akiről több magazinban is megjelentek félmeztelen képek, a focista szexuális teljesítményéről sincs túl jó véleménnyel: "Istennek hiszi magát az ágyban, de egy menet után egyből elalszik."

Ronaldo minden meccsre magával vitte barátnőjét, de a kapcsolat egy év után mégis véget ért. Gallardo elmondása szerint a portugál cselkirály nem éppen a legelegánsabb módját választotta a szakításnak, mivel sms-ben értesítette barátnőjét a döntésről.

"Gondolkodtam tegnap este, és arra jutottam, mindkettőnknek jobb lenne egy ideig külön" - írta Ronaldo az üzenetben. Nereida Ronaldo családját okolja a szakítás miatt, és éretlennek tartja az aranylabdás zsenit. A szakítás okairól a bulvárlapok is találgattak, egyes vélemények szerint Ronaldo a meztelen képek miatt döntött a kapcsolat befejezése mellett, de voltak olyan pletykák is, miszerint neheztelt Gallardóra amiatt, hogy korábban egy másik Real-játékossal, Sergio Ramosszal járt.

Azok a boldog szép napok:


Az egykori szerelmespár tagjai nemrég egy mallorcai szórakozóhelyen összefutottak, Ronaldo megpróbált diszkréten távozni, mire a nő nagy műsort csapott. Az Antena 3-nak azt mondta, szégyelli magát a történtek miatt, és kicsit sokat ivott, azért nem tudott uralkodni magán. Az esetnél ott volt Gallardo kisasszony új barátja is, aki betelefonált a műsorba, és elmondta, nem haragszik Nereidára a mallorcai nagyjelenet miatt.