Vágólapra másolva!
A Real Madrid három góllal verte az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokságban (MLS) szereplő DC Unitedet Washingtonban.

A washingtoni meccsen a második félidőig kellett várni a gólokra, az 57. percben az argentin Gonzalo Higuain szerzett vezetést a Realnak: a félpályáról indulva egészen a United kapujáig vezetett a labdát, közben alig találkozott védőkkel, majd laposan a jobb sarokba gurított.

Két perccel később megint Higuain volt eredményes, Robben kiugratása után a kapust is kicselezve duplázta meg góljai számát. Robben a gólpassz után a góllövéshez is kedvet kapott, ráadásul igen csak látványos találatot szerzett: dekázott egyet futtában a labdával, mielőtt átemelte volna a kimozduló kapust.


A Casillas (Adán, 76.) - Arbeloa (M. Torres, 72.), Pepe, Albiol, Drenthe - Xabi Alonso (Garay, 66.), Sneijder (Robben, 46.), Granero (Metzelder, 82.), C. Ronaldo (Raúl, 46.), Kaká (Guti, 66.) - Higuaín (Negredo, 76.) összeállítású madridiaknál ezúttal nem szerepelt Karim Benzema és Lassana Diarra, mivel mindkettőjüknek a francia válogatottban akad dolga szerdán. A spanyol alakulat, amely korábban 5-1-re verte a Toronto FC-t, 1,4 millió eurós bevételt könyvelhetett el az egyesült államokbeli túrával.