Vágólapra másolva!
Huszonegy fősre szűkítette keretét Erwin Koeman, a románok elleni jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A csapatban helyt kapott a jelenleg klub nélküli Szélesi Zoltán és Bodnár László.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a csapat hétfőn vonul be a telki edzőcentrumba, ahol 17 órától egy sajtónyilvános edzéssel kezdi a felkészülést.

A román válogatott hétfőn érkezik Budapestre, s szövetségük tájékoztatása szerint mind a hétfői, mind a keddi edzésük a sajtó számára nyilvános lesz: az első a Megyeri úti Szusza Ferenc-stadionban, a második pedig a mérkőzés helyszínén, azaz a Puskás Ferenc-stadionban, egyformán 18:30 órától, utóbbit 18 órától sajtótájékoztató is megelőzi.

A mérkőzésen a február 8-án Veszprémben meggyilkolt kézilabdázó, Marian Cozma emléke előtt közösen tiszteleg majd a két ország válogatottja. A szerdai találkozó díszvendége Marian Cozma édesapja lesz, a meccs előtti megemlékezésen a két szövetségen kívül képviselteti magát az MKB Veszprém csapata, Veszprém városa és a Magyar Kézilabda Szövetség is.

A válogatott kerete

Kapusok: Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München)

Védők
: Szélesi Zoltán (klub nélkül), Bodnár László (klub nélkül), Fehér Csaba (NAC Breda), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)

Középpályások
: Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC)

Támadók
: Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Watford FC)