Vágólapra másolva!
A Manchester City középhátvédet keres, első számú kiszemeltje az evertonos Joleon Lescott. A B terv a newcastle-i Sebastian Bassonggalés a Chelsea-ben kevés lehetőséghez jutó Alex-szel számol. A Real Madrid holland középpályását, Wesley Sneijdertegy másik Premier League-csapat,az Aston Villa is csábítja.

A Manchester City már közel 112 millió eurót költött új igazolásokra a nyáron, de a klubvezetés ezzel még nem fejezte be az erősítést. A csapat edzője, Mark Hughes még egy középhátvédet mindenképpen szerződtetni szeretne, első számú kiszemeltje a posztra az Everton játékosa, Joleon Lescott. A manchesteriek már két ajánlatot is tettek a liverpooli gárdának, a legutóbb 18 millió fontot kínáltak a védőért, de az Everton erre is nemet mondott. A hírek szerint a City még egy próbálkozást tesz, immár 22 millió eurót is kifizetne. Ha viszont az Everton ezt is visszautasítja, akkor a manchesteriek más játékos után néznek - ennél többet ugyanis nem szánnak a transzferre.

Mark Hughes B tervében két név szerepel. Egyikük biztosan megszerezhető a fenti összegnél jóval olcsóbban is: a Premier League-ből kiesett Newcastle United játékosáról, Sebastian Bassongról van szó. A 23 esztendős, francia születésű, ám immár kameruni válogatott játékost egyébként az Arsenal és a Tottenham Hotspur is megkörnyékezte.

A másik jelölt szerződtetése már kemény dió lehet, hiszen a brazil Alex a Chelsea-ben játszik. A dél-amerikait már tavaly nyáron is szerette volna megszerezni a Manchester, de akkor nem engedték el, a focista viszont elgondolkozhat az ajánlaton, elvégre a jelek szerint a Chelsea-nél csak harmadik számú középhátvéd John Terry és Ricardo Carvalho mögött.

A Real Madrid holland középpályását, Wesley Sneijdert az Aston Villa is csábítja.

Az Arsenal svájci középhátvédjét, Philippe Senderost az Everton vinné.

A Wolfsburg bosnyák csatára, Edin Dzeko 2013-ig meghosszabbította szerződését.

A Zenit Szankt-Petyerszburg orosz csatára, Pavel Pogrebnyak a Stuttgartba tart.

A Köln ghánai középpályása, Derek Boateng a Getaféba szerződött.

A Rosenborg középpályása, Alexander Tettey a Rennes-hez írt alá.

Az Olympique Marseille argentin középhátvédjét, Renato Civellit a Hertha csábítja.

www.global-soccer.eu