Vágólapra másolva!
Szerdán öt új játékost szerződtetett a Budapest Honvéd labdarúgócsapata: Hajdú Norbert és Hrepka Ádám egy-egy évre kölcsönbe érkezett, míg Horváth Adrián, Sorin Botis és Viliam Macko 3 éves szerződést írt alá. A tavaszt Kispesten töltő Dragan Vukmirral is hosszabbított Sisa Tibor vezetőedző együttese.

A 22 esztendős, háromszoros válogatott csatár Hrepka Ádám az MTK-tól érkezik, míg a 27 éves, bal oldali hátvédként és középpályásként is bevethető Hajdú Norbertet az Újpest adta kölcsön Sisa Tibor vezetőedző csapatának.

A 31 éves román hátvédnek, Sorin Botisnak a Ferencváros és a ZTE után a Honvéd a harmadik magyar csapata. A több poszton, de főleg irányítóként bevethető, 27 éves szlovák Viliam Macko korábban a horvát NK Rijeka játékosa is volt, s az MFK Ruzomberok játékosaként az elmúlt szezonban, kölcsönben az FC Zlate Moravce csapatánál szerepelt.

Dragan Vukmir a tavaszi idényt Kispesten töltötte, s mivel a vezetők elégedettek voltak a középpályással, a 31. életévében lévő egykori Fradi-bekk - Sorinhoz és Mackóhoz hasonlóan - hároméves szerződést kapott.

Horváth Adrián korábban megfordult a Pécs, a Barcs és a Kozármisleny együttesében is. A 21 éves középpályás az év elején már járt próbajátékon Kispesten, ám szerződést csak most ajánlottak a számára a Bozsik-stadionban.

Németh Gábor, Tóth Zoltán, valamint a B csapattól érkező Fritrz Attila már korábban aláírt három évre a Magyar Kupa-győztes Honvédhoz.

A Budapest Honvéd az UEFA-kupát felváltó Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában kapcsolódik majd be a küzdelembe.