Vágólapra másolva!
Az angol Independent információja szerint tizenegy játékost tart szemmel a Hull City vezetősége, angol élvonalbeli labdarúgócsapat többek között szívesen látná soraiban Juhász Rolandot, az Anderlecht magyar válogatott védőjét.

Tizenegy játékosból listát állított össze az Independent szerkesztősége, amely úgy tudja, a Hull City élvonalbeli labdarúgócsapata szívesen látná soraiban Juhász Rolandot is.

A lap úgy tudja, Phil Brown olyan játékosokat szeretne szerződtetni, mint a Manchester City izraeli válogatott védője, Tal Ben Haim, a Chievo albán csatára, Erjon Bogdani, az ír válogatott Liam Miller, illetve Kris Commons (Derby County), Apono (Malaga), Kevin Nolan (Newcastle), Kevin Davies (Bolton), Darius Vassell (Manchester City), de kölcsönvenné a Manchester Unitedtől Fraizer Campbellt és Manucho Goncalvest is.

Az Independent 11-es listáján az előkelő negyedik helyet foglalja el Juhász Roland, akiről a lap azt írja, korábban többször is Hull látóterébe került, ráadásul a magyar válogatott védő készen áll arra, hogy a Premier League-ben játsszon.

Az Anderlecht honlapján Juhász menedzsere, Filipovics Vladan azt nyilatkozta, a sok érdeklődés ellenére a magyar játékos egyelőre még az Anderlecht csapatához tartozik. "Nem pánikolunk, sok érdeklődő akad, de ajánlatot még egyik sem tett. Roland ott lesz Anderlecht jövő heti, első edzésén."