Vágólapra másolva!
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem számítanak az élvonalból kiesett Arminia Bielefeld labdarúgócsapatánál, Lothar Matthäusra, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányára, akinek érkezését már kész tényként kezelik a Fehérvár FC-nél. 

A Bild című német napilap internetes oldalán olvasható kronológia szerint először hétfőn merült fel a német válogatottsági rekorder neve a Bielefeld vezetőinek körében, majd kedden telefonon keresték meg Matthäust, aki az érdeklődésre azt mondta: tárgyalóképes.

A lap szerint a bielefeldieknek szerdán kellett volna újra egyeztetniük a 48 esztendős szakemberrel, ám erre nem kerül sor, valószínűleg azért, mert az egyesület vezetőségváltás előtt áll. A cikk szerzője hozzáteszi: Matthäus így sem marad munka nélkül, mivel az FC Fehérvár kétéves vezetőedzői szerződést ajánlott neki.

Berzi Sándor, a fehérváriak ügyvezetője kedden megerősítette: amint azt korábban jelezték, péntekre várják Magyarországra Matthäust, s remélhetőleg akkor a szóbeli megállapodásuknak megfelelően a szerződést is aláírják.