Vágólapra másolva!
A brit rendőrség megszüntette az eljárást Cristiano Ronaldo ellen, aki még januárban törte rommá Ferrariját egy alagútban.

Cristiano Ronaldónak nem kell jogi szankcióktól tartania januári balesete miatt. A 24 éves támadó, akit a Real Madrid világrekordot jelentő 94 millió euróért vásárol meg a Manchester Unitedtől, 200 ezer fontos Ferrari 599 GTB-jét törte össze egy alagútban Wilmslow és Hale között.

Felmerült a baleset után, hogy a portugál esetleg a megengedettnél gyorsabban hajtott és azért veszítette el uralmát a sportkocsi felett, autója eleje szinte megsemmisült az ütközésben, ő maga azonban sértetlenül szállt ki a kormány mögül. Hogy könnyebb legyen a búcsúja Angliától, a rendőrség a csatár meghallgatása után úgy döntött, lezárja az ügyet.

"Semmilyen további intézkedést nem tervezünk a Ferrari sofőrje ellen, amely az A538-as úton csapódott a falnak januárban" - áll a manchesteri rendőrség közleményében. "A balesetben senki nem sérült meg, és más jármű érintettsége sem merült fel" - indokolta a hatóság az ügy megszüntetését.

Ronaldo eladását június 30-ig szeretné véglegesíteni a Manchester, a portugál barátságos meccsen, Írországban mutatkozhat be a Real Madrid színeiben.