Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó Premier League legutóbbi győztese, a Manchester United konkrét ajánlatott tett a Wigan Athleticnek az ecuadori Antonio Valenciáért. Olasz források úgy tudják, a BL-döntős Vörös Ördögök az udinei Alexis Sanchezt is szeretnék megszerezni.

Dave Whelan, a Wigan elnöke elmondta, hogy az MU már két-három hónapja érdeklődik a 23 éves szélső iránt, de csak most körvonalazódott a szándéka, ennél fogva pedig egy-két héten belül megszülethet a megállapodás.

"Úgy vélem, a Unitednál megvárták, miként alakul Cristiano Ronaldo sorsa, hogy a portugál futballista elszerződik-e a Real Madridhoz, ami úgy néz ki, most megtörténik" - nyilatkozott a klubvezető a Sky Sports Newson.

Brit médiaértesülések szerint a 34-szeres ecuadori válogatott vételára 17 millió font körül van. A Manchester United csütörtökön jelentette be, hogy elfogadta a Real Madrid 80 millió fontos (94 millió eurós) ajánlatát Cristiano Ronaldóért.

Oasz internetes források szerint a Manchester az Udinese chilei játékosát, Alexis Sanchezt is kinézte Ronaldo pótlására.

A 20 éves válogatott játékosra már a Bayern München is kivetette hálóját, de az udineiek kevesellték a labdarúgóért kínált 25 millió eurót. Sanchez tavaly nyáron az argentin River Plate-től szerződött a Serie A-ba, ebben a szezonban 32 bajnokin lépett pályára, és három gólt szerzett.