Vágólapra másolva!
Pintér Attila lesz a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzője a következő három évben. A felek erről szerda délután állapodtak meg szóban. 

Pintér Dragoljub Bekvalac helyét veszi át, miután a szerb tréner múlt csütörtökön lemondott posztjáról, mivel nem tudta garantálni a klubvezetés által a következő idényre kitűzött célokat, azaz a kupagyőzelmet és a dobogós helyezést a bajnokságban.

A zöld-fehér klub Csertői Auréllal, a Szombathelyi Haladás és Mészöly Gézával, a Vasas vezetőedzőjével, illetve Pintér Attilával kezdeményezett tárgyalásokat, ezek közül végül az utóbbival folytatott egyeztetések vezettek eredményre.

"Olyan edzőt kerestünk, aki amellett, hogy jó szakember, motiválni is tudja a csapatot" - jelentette ki Klement Tibor, a győriek ügyvezetője. A 43 éves Pintér Attila tulajdonképpen visszatért Győrbe, hiszen korábban - 1993-ban és 1994-ben - másfél évig a klub játékosa volt. Az új vezetőedző segítője Farkas József lesz.

Az ETO ügyvezetője szerint erős játékoskeret összeállításán dolgoznak és természetesen figyelembe veszik az új vezetőedző javaslatait is.