Vágólapra másolva!
Belga sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Aston Villa nem kívánja leigazolni Juhász Rolandot, az Anderlecht magyar labdarúgóját.

A belga klub hivatalos honlapja helyi médiumokra hivatkozva arról számolt be, hogy Martin O'Neill, a birminghamiek vezetőedzője megtekintette az együttes Standard Liege elleni bajnoki döntőjének két találkozóját - a finálét végül elveszítette a brüsszeli alakulat -, és ezt követően határozott úgy, hogy nem akarja szerződtetni a játékost.

Korábbi hírek szerint az Aston Villa 5,6 millió eurót is áldozott volna a 44-szeres válogatott Juhászra. A válogatott védő sorsa várhatóan a nyáron eldől, hiszen számos európai élcsapat szeretné még a soraiban tudni.


"Nem tudom még mi lesz, hallom a menedzseremtől, hogy vannak beszélgetések, de én csak akkor akarok tudni mindenről, ha már vannak konkrétumok" - mondta Juhász az [origo] érdeklődésére. "Ha most tudnék továbblépni, akkor fejlődhetnék. A belga bajnokság egy lépcsőnek jó, úgy érzem, ennél van feljebb."