Vágólapra másolva!
Egy nap karantén után újra részt vehet az edzéseken Carlos Vela, az Arsenal mexikói futballistája, akit azért különítettek el társaitól, mert attól tartottak, hogy sertésinfluenzával fertőzheti meg a csapatot.

A 20 éves csatárt kedden nem engedték a Manchester United elleni BL-elődöntőre készülő csapat közelébe, miután kiderült, hogy a múlt héten meglátogatta őt néhány barátja Mexikóból, ahol már több mint 150 ember halt meg - gyaníthatóan - sertésinfluenzától.

Velát azóta megvizsgálták és egészségesnek találták az Arsenal orvosai, így a játékos reggel ismét csatlakozhatott társaihoz, és mivel a csatárok közül Robin Van Persie és Eduardo is sérült, a szerda esti meccsen valószínűleg a cserék közé jelöli őt Arsene Wenger vezetőedző.

A francia szakembernek sertésinfluenza nélkül is van elég gondja, hiszen nem számíthat Gael Clichyre és a remek formában lévő, ám a BL-be idén nem nevezett Andrej Arsavinra sem, de Kieran Gibbs, Johan Djourou és a kapitány Cesc Fabregas sincs százszázalékos állapotban, ők hárman ennek ellenére részt vettek az Arsenal délelőtti edzésén.