Vágólapra másolva!
A szerdán Kabát Péter torkát megszorongató David Beckham jelenleg kölcsönben szerepel az AC Milannál, miközben amerikai klubja, a Los Angeles Galaxy javában küzd az MLS-ben. A játékosnak elvileg május végén kell visszatérnie az Egyesült Államokba, ám könnyen lehet, hogy ősszel már egy másik európai csapatban fog futballozni.

Amerikában ugyanis októberig tart a bajnokság, Beckhamnek viszont a 2010-es világbajnokságra való felkészülés miatt létfontosságú lenne, hogy ezt követően is játékban maradjon. Ebben a szezonban is ezért akart mindenképpen egy európai klubhoz kerülni, és el is érte a célját: Fabio Capello behívta a válogatottba. Nem meglepő, hogy az angol lapok máris azt találgatják, hová kerülhet legközelebb kölcsönbe a középpályás. A hírek szerint a Tottenham Hotspur lehet a befutó, a londoniak mestere, Harry Redknapp szívesen látná a Beckhamet a csapatában, amely a következő idényben az európai kupaszereplésért akar harcolni.

További átigazolási hírek
A Manchester City védőjét, Richard Dunne-t a Sunderland csábítja. Az Aston Villát az izraeli Maccabi Tel-Aviv középpályásával, Maor Buzaglóval hozták kapcsolatba. Az AZ Alkmaar csatárát, Moussa Dembelét a Werder Bremen figyeli. Az Olympique Lyon kiszemeltje az argentin Boca Juniors védője, Juan Daniel Forlín. Az AS Roma francia támadója, Jérémie Menez a nyáron távozhat a klubtól. Az Internazionale argentin csatárát, Julio Cruzt a Napoli vinné.

www.global-soccer.eu