Vágólapra másolva!
Több mint száz, hamis belépővel rendelkező szurkolót szűrt ki szombat este a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának biztonsági szolgálata a Paksi FC elleni Soproni Liga-mérkőzés előtt. Erről a Borsod Online honlapja számolt be.

"Összesen 120 olyan jegyet találtak a beléptetés során a biztonsági szolgálat emberei, amelyeket nem nyomdai úton, hanem egy fénymásolóval állítottak elő" - nyilatkozta Dlusztus Imre, a klubot működtető cég ügyvezető igazgatója.

"Szerencsére akadt olyan jó érzésű diósgyőri szurkoló, aki értesült a hamisításról, nem szerette volna, ha a klubot anyagi kár éri, és figyelmeztetett minket. Úgy tudjuk, hogy az egyik környékbeli kocsmában, az ottani színes fénymásolóval hamisították a belépőket, amiket aztán az igazi állóhelyi jegyeknél 500 forinttal olcsóbban, 700 forintért adtak el" - tette hozzá.

A sportvezető elmondta: az ügyből természetesen nem hagyható ki a rendőrség sem, ugyanakkor a biztonsági szolgálat vezetőivel szeretnének lépéseket tenni, hogy ilyen és ehhez hasonló eset ne forduljon többé elő a stadionban.