Vágólapra másolva!

Adriano talán sosem tér vissza az Interhez

Adriano, a 2002-es világbajnok brazil futballválogatott pár napja eltűnt támadója Rio de Janeiróban lehet, valamelyik rokonánál. Legalább is ezt állítja a csatár menedzsere, Gilmar Rinaldi, aki ugyanakkor bizonytalanul nyilatkozott arról, hogy a játékos visszatérhet-e olasz klubcsapatához, az Internazionaléhoz, és ha igen, mikor.

Adriano hollétéről azóta nem tudni biztosat, hogy hiányzott arról a repülőgépről, amely az idegenlégiós brazilokat vitte vissza a Peru elleni, szerdai világbajnoki selejtezőt követően európai klubjaikhoz. Volt olyan találgatás is, hogy elrabolták a játékost.

A brazil labdarúgó-szövetség viszont a hét végén közleményben azt tudatta, hogy ismeretei szerint Adriano Rióban tartózkodik, és közeli kapcsolatban áll a nemzeti együttes szövetségi kapitányával, Dungával. Rinaldi vasárnap a helyi médiának azt nyilatkozta, hogy Adriano hozzátartozóival van, és cáfolta ama pletykákat, hogy gondjai támadtak volna a rendőrséggel, vagy hogy baleset érte volna. Arra az újságírói felvetésre ugyanakkor nem válaszolt, hogy netán komoly személyiségi zavarokkal küszködne a játékos, és ezért keresett menedéket rokonainál.

A GloboEsporte.com honlap Rinaldira hivatkozva azt közölte, hogy Adriano hétfőn nem utazik vissza Olaszországba, s a menedzser abban sem biztos, hogy a játékos egyáltalán valaha is visszatér az Interhez.