Társoldalunk:

Hazatérhet a Villarreal olasz támadója

2009.04.01. 7:28

Az utóbbi hetekben egyre többet hallani arról, hogy az Internazionale mestere, José Mourinho nyáron nagytakarítást tervez a milánóiaknál. A szakvezető a hírek szerint jelentősen fiatalítana a kereten, és szeretné minél több olasz játékossal megerősíteni a csapatot, hiszen az Internél jelenleg alig van olyan futballista, aki pályára léphetne a squadra azzurrában.

Az egyesület elsősorban a támadósorba keres új játékosokat, hiszen a nyáron minden bizonnyal Hernán Crespo és Julio Cruz is távozik, és bár az Intert több külföldi világsztárral is kapcsolatba hozták Samuel Eto'ótól kezdve egészen Sergio Agüeróig, a Corrierre dello Sport értesülései alapján egy olasz csatár érkezhet a milánóiakhoz - igaz, külföldről.

Mourinho ugyanis a lap szerint a Villarreal támadóját, Giuseppe Rossit szeretné megszerezni. A 22 esztendős labdarúgó 2007 óta játszik a spanyol egyesületnél, és előtte egy fél évet töltött el a Serie A-ban, mint a Manchester United kölcsönjátékosa, de fél idény alatt is kilenc gólt vágott az olasz élvonalban.

A Primera Divisiónban is rendkívül eredményesen játszik, hiszen az előző idényben 11 találatot ért el, a jelenlegiben pedig 12-nél jár, aminek köszönhetően tavaly az olasz válogatottban is bemutatkozott. Megszerzése azonban nem lesz könnyű feladat, hiszen a csatár ügynöke szerint a Villarreal tavaly nyáron egy 20 millió eurós ajánlatra is nemet mondott

További átigazolási hírek:
A Newcastle United kiszemeltje a Celtic lengyel kapusa, Artur Boruc. A Juventus bejelentkezett a Dortmund szerb középhátvédjéért, Neven Suboticért.

Az Arsenal érdeklődik a Fiorentina brazil válogatott középpályása, Felipe Melo iránt. A Deportivo középpályását, Verdút a Benfica szeretné megszerezni.

A szezon végén befejezi pályafutását Predrag Djordjevic, az Olimpiakosz szerb labdarúgója.

www.global-soccer.eu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK