Vágólapra másolva!
Megtartotta második edzését a szerdai, Izrael elleni barátságos mérkőzés helyszínén, a tel-avivi Ramat Gan-stadionban Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a hideg, esős időben vezényelt tréning programja a szokásos volt: a bemelegítést egymás közötti játék követte félpályán - főleg a Dzsudzsák, Huszti, Gera hármas volt elemében -, majd taktikai elemek gyakorlása következett, végül nem maradtak el a pontrúgások sem.

"A tavalyi következetes és nagyon fegyelmezett munka már hozott biztató eredményeket, amelyeknek köszönhető a korábbit felülmúló a várakozás velünk szemben, de emiatt senkinek nem változhat a mentalitása, a hozzáállása. Bármi előfordulhat a csoportunkban. A mostani, Izrael elleni mérkőzés azért fontos, mert a legközelebbi tétmeccset az albánokkal játsszuk, s nekik hasonló a stílusuk" - nyilatkozta Koeman, aki a kezdőcsapatot csak a mérkőzés előtt jelöli ki.

A magyarok előtt közvetlenül edzett a házigazdák együttese is, legnagyobb sztárjuk, a Liverpoolban játszó Josszi Benajun megadóan tűrte, hogy mindenki vele akarta lefényképeztetni magát. A magyar idő szerint szerdán 18 órakor kezdődő találkozót a lengyel Marcin Borski vezeti majd, segítői izraeli asszisztensek lesznek.