Vágólapra másolva!
Az amerikaiak készek átengedni az AC Milannak David Beckhamet, de ennek magas az ára: legalább 20 millió dollárt kell leszurkolnia az angol sztárfutballistáért az olasz klubnak.

Ezt Tim Leiweke, a Beckham egyesült államokbeli csapatát, a Los Angeles Galaxyt tulajdonló AEG-társaság egyik vezetője jelentette ki a Marca című napilap szombati beszámolója szerint.

A madridi újság úgy értesült, hogy Leiweke azután szabta meg az angol játékos lelépési árát, hogy Beckham - akinek március 9-én kell(ene) visszatérnie az Egyesült Államokba - bejelentette maradási szándékát, az AC Milan pedig 5 millió eurót ajánlott érte.

Az AEG-főnök emlékeztetett arra, hogy Beckham 2007 júliusában 32,5 millió dollárért érkezett a spanyol Real Madridtól a Los Angeles Galaxyhoz, s 5 évre szóló szerződést írt alá.

"Nincs probléma köztünk, David maradhat Milánóban, ha akar, ám él a megállapodás, amit kötöttünk, s a Milannak megfelelő kompenzációt kell adnia érte, hogy mi semmiféle kárt ne szenvedjünk" - fogalmazott Leiweke.