Vágólapra másolva!
Angol gálaelőadást hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. fordulójának keddi játéknapja. Az Arsenal hazai pályán 4-0-ra verte a portugál Portót, míg a Manchester United 3-0-ra diadalmaskodott az Aalborg otthonában. A MU öröme azonban nem lehet teljes, két kulcsjátékosát ugyanis sérülés miatt le kellett cserélni.

Tízhetes pihenőre kényszerül Paul Scholes, a manchesteriek válogatott középpályása, akit a 16. percben kellett lecserélni, miután egy ütközés következtében megsérültek a térdszalagjai. A kidőlő játékost a pályán Ryan Giggs váltotta. Scoles sérülése azért is aggasztó, mert a csapatrészben Michael Carrick személyében már akad egy hiányzója a MU-nak

Rosszul járt Wayne Rooney is, neki a bokája sérült meg, s Ferguson csak reménykedik, hogy nem szalagsérülésről van szó, s csatárának csupán a szombati, Blackburn elleni bajnokit kell kihagynia. Nincs könnyű helyzetben Fabio Capello szövetségi kapitány sem, aki vasárnapig kivár, mert mindenképpen szeretné nevezni Rooneyt a kazahok és a fehéroroszok elleni vb-selejtezőre.