Vágólapra másolva!
Várhatóan telt ház előtt lép pályára az Arsenal labdarúgócsapata kedden 18.30-tól Szombathelyen a helyi Haladás együttese ellen.

A nyáron hagyományosan Ausztriában edzőtáborozó Ágyúsok fellépésére - amely sajtóértesülések szerint 50 millió forintba került a szervezőknek - az MTI információi szerint mind a 12 ezer jegy elkelt.

Gelei Károly mérkőzésszervező azt mondta, hogy a sérült cseh Tomas Rosicky és az Európa-bajnokság után még mindig szabadságát töltő spanyol Cesc Fabregas kivételével mindenki ott van a londoniak utazó keretében.

Azt azonban hozzátette: arra nincs garancia, kik lépnek pályára, az kizárólag Arséne Wenger vezetőedzőn múlik, hogy szerepet kap-e például a holland Robin van Persie, a togói Emmanuel Adebayor vagy éppen az új szerzemény francia Samir Nasri.

Az Arsenal, amely hétfőn kezdte meg az ausztriai edzőtábort, s közvetlenül a meccsre érkezik Szombathelyre, szombaton játszotta első felkészülési találkozóját: a Barnet ellen 2-1-re nyertek a londoniak, akiknek kezdőcsapatában olyan sztárok szerepeltek, mint Manuel Almunia, Armand Traore vagy Theo Walcott.

Az élvonalban újonc Haladás számára ez lesz a főpróba a hétvégi bajnoki rajt előtt.