Vágólapra másolva!
A javarészt felfrissüléssel, pihenéssel töltött szombati nap utolsó eseményeként Sisa Tibor szövetségi edző a Slavia Praha egykori strahovi stadionjában tartott edzést a csehországi Európa-bajnokságon szereplő U19-es válogatottunknak. A magyar csapat vasárnap Németország ellen lép pályára, a két százszázalékos csapat egymás között dönti el a csoportelsőség kérdését.

Az [origo] helyszínen tartózkodó stábja megkérdezte a védelem oszlopát, Debreceni Andrást, aki elmondta, az Eb végéig szeretnék kihúzni kapott gól nélkül.

"Több, mint öt éve együtt játszunk, ismerjük egymást, így könnyebb a helyzetünk. Korcsmár nem játszhat, de Lengyel Dani jól fogja pótolni, biztos vagyok benne. A németekkel legutóbb Kecskeméten 1-1-es döntetlent játszottunk. Abban a mérkőzésben győzelem is benne volt, most is erre törekszünk."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SfxLy0ngxEHZAqTB


Présinger Ádám ugyancsak bizakodó. "Nagyon erős a német csapat, Kecskeméten is kiválóan játszottak. Jobban játszunk, mint az elitkörben, egységesebbek vagyunk. A csapategységnek köszönhetően a védelmünk is kiváló lett. Győzni fogunk 1-0-ra."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XS9OA5ET47eNEVHX


A helyszínen tartózkodik Jámbor László, az MLSZ nemrégiben kinevezett fejlesztési igazgatója is. A nemzetközi hírnévnek örvendő szakember szerint ez egy rendkívül jó közösség, értékes játékosokkal. Úgy látja, hogy a futballisták a nagy válogatottnál lévő hiányposztokat be tudják majd tölteni.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cv1UfjqVRT6oUlrs


A csapat utolsó csoportmérkőzésére este 20 órai kezdettel a pribrami Marila-stadionban kerül sor, a mérkőzést az Eurosport 2 élőben közvetíti.