Vágólapra másolva!
A goal.com értesülései alapján Ronaldinho az AC Milanban folytatja pályáafutását, miután Joan Laporta, a Barcelona elnöke, valamint Adriano Galliani, a piros-feketék első embere megállapodott a játékos húszmillió eurós vételárában.

Az itáliai lapok úgy tudják, hogy a milánói klub az újabb tárgyalásra 15 millió euróra emelte korábbi 10 milliós ajánlatát, míg a katalánok 25 millió euróról indultak. Bár Manchester City hétfőn bejelentette, hogy 32 millió eurót is fizetne a brazilért, a La Gazzetta dello Sport szerint Ronaldinho a Milanhoz szeretne menni, a Corriere dello Sport pedig úgy tudja, a játékos hétfőn már igent is mondott az olasz klubnak.

Az AC Milan internetes oldalán kedd este megjelent közlemény szerint a brazil labdarúgó már szerdán Milánóba utazik orvosi vizsgálatra, majd aláírja a szerződést, amely három évre - 2011. június 30-ig - az olasz csapathoz köti.

Ronaldinho eladása azért került napirendre Barcelonában, mert a 28 éves aranylabdás elég gyenge idényt hagyott maga mögött: legutóbb március 9-én játszott tétmérkőzést, a brazil válogatottban pedig tavaly november óta nem szerepelt, bár ennek ellenére a közelmúltban meghívót kapott a pekingi olimpián részt vevő ötkarikás együttesbe. A katalán klubnál hétfőn három napot adtak arra, hogy eldőljön a brazil futballzseni jövője.